Vi er NORAKOM

NORAKOM – Norsk Radiokommunikasjon AS – er en ledende norsk systemleverandør og -integrator på området kundetilpassede digitale radioløsninger.
Selskapet har godkjennelse nr. 4732 hos Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet, og arbeider innenfor gitte regler og konsesjonsvilkår for radiobruk. NORAKOM ble etablert i 1998. Digitale radioløsninger har vært hovedområdet siden slike løsninger kom på markedet i 2007/2008. NORAKOM er Gold Partner i Motorola Partner Empower program. Gold Partner bekrefter at vi innehar den høyeste sertifisering og kompetanse som kan oppnåes hos Motorola Solutions.

Følg oss:

Vår Visjon, mål og motto

Vår visjon: «Vi skal være den ledende leverandør av profesjonelle kommunikasjonsløsninger til private og offentlige selskaper».
Vårt mål: Å sikre våre kunder pålitelige produkter og løsninger som gir driftssikker kommunikasjon også i eventuelle kritiske samfunnssituasjoner.
Bedriftskultur: Alle i Norakom – ansatte og ledelse – vet hvor viktig det er at vi veileder, designer og leverer behovsrettede løsninger som kundene og deres medarbeidere stoler 100% på.

I dag har vi «alt» – men fremtiden er stadig foran oss med endringer i teknologi. Da er det viktig at vi tar ansvar med å velge riktig retning for ditt bruk & behov. Dette for å sikre at det du allerede har investert i får verdi fremover.

Tor Martin Karlsen

Partner & CEO

Vi støtter

Søk