Analyse kamera

Avigilon kamerasystem

– Kraftig alene. Sammen forandrer de hele spillet!

Med et intelligent kamerasystem fra Avigilon og radiosamband fra Motorola endres hele måten vi tenker sikkerhet på.

Mens toveis radioer er avgjørende for sømløs, øyeblikkelig kommunikasjon, er videoløsninger like viktige for å være bevisste og sikre. Videosikkerhet er fortsatt nøkkelen til sikkerheten til ansatte, kunder, gjester og eiendom.

Avansert videosikkerhet og analyse forvandler måten bedrifter sørger for sikkerhet og sikring. Avigilon-videosikkerhets- og kontrolløsninger for tilgang gir større innsikt og synlighet med mindre innsats, ved å bruke innovative kunstige intelligens (AI) -egenskaper som gir riktig informasjon til riktige individer akkurat til rett tid.
Avigilon Appearance Search ™ -teknologi lar deg legge inn nøkkelbeskrivelser for å finne en person eller et kjøretøy på få minutter, i stedet for timer. Uvanlige bevegelsesdeteksjonsløsninger er designet for å lære typiske aktivitetsmønstre og gjenkjenne spesifikke bevegelser, og markere uvanlig oppførsel av mennesker og kjøretøy for din anmeldelse. Resultatet er forbedret sikkerhet, raskere responstid og større optimalisering av sikkerhetsteam, som ikke lenger trenger å se gjennom timer med video for å finne det de leter etter.

Økosystemet forener toveis radioer, videosikkerhet, tilgangskontroll, programvare for hendelses- og postadministrasjon, data og analyse for å hjelpe kundene våre bedre å oppdage og analysere hendelser, sømløst kommunisere og svare raskere og mer effektivt i alle situasjoner. enestående visuelle detaljer og situasjonsbevissthet, mens AI-aktivert analyse hjelper personell med å raskt fokusere på hva som er viktig og ikke. Øyeblikkelig tale- og datakommunikasjon kobler pålitelig team på tvers av arbeidsflyter og soner, mens det enkelt deles videoanalyse-intelligens til passende brukere gjennom automatiserte arbeidsflyter.

Søk