FOKUSER PÅ DET SOM BETYR MEST. AUTOMATISER RESTEN.

Motorola Solutions Safety & Security Ecosystem er det første og eneste ende-til-ende-teknologiske økosystemet som forener tale, video, data og analyse på en enkelt plattform – og gir deg grunnlaget for sikkerhet du trenger ved å ta tak i de unike utfordringene på arbeidsplassen. De har også tenkt nytt på hvordan teknologiene som brukes for å holde dem trygge, kan gjøre enda mer – øke effektiviteten, forbedre produktiviteten og gi bedre resultater. Fordi sikkerhet, effektivitet og produktivitet henger dypt sammen. Med de riktige teknologiene kan du være raskere, smartere, mer fokusert og mer motstandsdyktig – bedre i alt du gjør. Velkommen til Motorola Solutions Safety & Security Ecosystem.

OPPDAG

Få et godt overblikk på alle områder med kamera fra Avigilon. Sikre deg og dine interesser og bevar video på en trygg måte. Med kameraer som passer til alle scenarioer skal du være trygg på at du er godt ivaretatt.

ANALYSER

Men analyse fra Avigilon tar du steget videre og automatiserer mye av arbeidet. Sett opp alarmer og notifikasjoner basert på hendelser du selv ønsker å legge vekt på. Bestem hva og hvilke situasjoner analysen skal utløse en reaksjon på, slik at du kan fokusere på andre ting. Ved en alarmutløsning kan du få tale og tekstmelding sendt rett til radio fra Avigilon slik at du kan aksjonere før operatørene tar kontakt.

KOMMUNISER

Benytt informasjonen mottatt fra Avigilon til å kommunisere raskt og effektiv via radio til kollegaer og samarbeidsparter. Kommunikasjonen mellom personellet i feltet og operatøren er nøkkelen til å løse oppdraget på den mest effektive måten.

RESPONDER

Analyse i samarbeid med en operatør bidrar til at man gir den infoen som er kritisk for at mobilisering av riktig personell ute i feltet skal kunne løse oppdraget rask og effektivt.

Jeg vil høre mer om dette!
    *= nødvendig informasjon

    Søk